Met spotverlichting kunt u extra lichtaccenten toevoegen aan uw interieur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het oplichten van een schilderij of mooie foto. Zo creëert u extra blikvangers in uw interieur!

Het gebruik van spotverlichting biedt tal van mogelijkheden. Wij adviseren u graag vrijblijvend, eventueel compleet met een lichtadvies of lichtplan. Of dat nu gaat om ronde of vierkante spots (de trend van dit moment!), grondspots of de keuze voor inbouw- en/of opbouwspots. In brons, staal, wit, zwart of chroom.

Spotverlichting is verkrijgbaar als railsysteem maar ook als een-lichts, twee-lichts, etc. Een spot is uitstekend geschikt om muren, schilderijen of foto’s aan te lichten. U kunt ook kiezen voor een schilderijophangsysteem van Stas, waarin u spots kunt klikken op de plek van het schilderij.

EVI Verlichting gaat als verlichtingsspeciaalzaak verder dan het reguliere assortiment spots. In ons assortiment vindt u badkamergeschikte spotverlichting, die voldoen aan de wettelijke IP65-norm.

Deze spots kunt u bovendien gebruiken met zowel halogeenverlichting op12v of 230v, spaarlampen of energiezuinige led verlichting.