EVI Verlichting is een gemoedelijk familiebedrijf, dat al meer dan 65 jaar als verlichtingsspeciaalzaak is gevestigd in het centrum van Rijssen. En dat merk je. In professionaliteit, betrokkenheid en een eerlijk advies. Bij EVI vindt u voor elk budget de juiste oplossing in verlichting.

Onze medewerkers helpen u graag de keuze voor de juiste verlichting te maken en u te voorzien van een professioneel lichtadvies. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid om zelf uw lampenkap bij de standaard kunt kiezen. Heeft u uw keuze gemaakt? Wachten is niet nodig, vrijwel elke lamp is uit voorraad leverbaar.

Ons team bestaat uit tien betrokken en ervaren specialisten die desgewenst de lampen bij u thuis ophangen. Bezoek onze verlichtingsspeciaalzaak en neem een kijkje in onze uitgebreide – drie etages tellende – winkel in het centrum van Rijssen. U kunt er gratis parkeren en de koffie staat klaar!

Uw lampen winkel in Twente voor Rijssen Nijverdal Hellendoorn Vriezenveen Hardenberg Ommen Raalte Wijhe Deventer Bathem Apeldoorn Zutphen Lochem Enter Almelo Goor Neede Borne Haaksbergen Hengelo Enschede Oldenzaal en omstreken