Een lampenkap op maat, uw persoonlijke keuze! Lampenkappen van klassiek tot modern. U vindt ze in de verlichtingsspeciaalzaak van EVI Verlichting in Rijssen. Wij kunnen ons voorstellen dat u een bepaalde combinatie zoekt voor uw interieur. Wellicht een vierkante lampenkap of een cilinderkap? Als verlichtingsspeciaalzaak denken we graag met u mee.

Ontwerp uw eigen lampenkappen

Geen keuze kunnen maken uit ons standaard assortiment? Wij kunnen lampenkappen in elke gewenste vorm of model laten maken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf de lampenkap bij de standaard van uw lamp te kiezen. Het is zelfs mogelijk om de lampenkappen met een stof naar keuze of uw eigen stof te bekleden. Of uw oude lampenkap opnieuw te laten bekleden. Indien gewenst, passen wij ook de bevestiging en/of het ‘karkas’ voor u aan. Zo heeft u een unieke exclusieve lamp, die geheel is afgestemd op uw smaak en uw inrichting!

Tip: neem de voet mee, dan kunt u direct het resultaat zien.

Wij beschikken over heel veel lampenkappen, maar daarnaast is het ook mogelijk om uit stalen een stof te zoeken en daar een kap van te laten maken, door onze kappenmaker. Dit kan in alle mogelijke maten en vormen tot bijvoorbeeld 1.50 meter doorsnede. Mochten wij de stof niet kunnen leveren, dan is het ook mogelijk om zelf stof aan te leveren

Meer weten over onze lampenkappen op maat? Bezoek onze verlichtingsspeciaalzaak in Rijssen.